Vásárlási feltételek

Vásárlói tájékoztató a DigitOnline.hu használt használt PC webáruháztól:


Kedves Ügyfelünk! 

Mielőtt megkezdi vásárlását a DigitOnline.hu használt PC webáruházban kérem olvassa el vásárlói tájékoztatónkat.  Amennyiben bármely esetben további kérdése merülne fel, kérjük hívjon bennünket, hogy a kellő tájékoztatást meg tudjuk Önnek adni. A jelen  tájékoztató elolvasása, elengedhetetlen feltétele, hogy Ön a vásárlás feltételeiről tájékozódjon, tájékozódhasson!


A Digitonline.hu üzemeltetője:


Cégnév: ELWS BT.

Székhely: 7400 Kaposvár, Zárda utca 21/A

Levelezési cím: 7400 Kaposvár, Füredi utca 14.

Cégjegyzékszám:14-06-308734

Adószám:24702524-1-14      


Ügyfélszolgálati elérhetőségünk (irodánk):

     

Telefonszám:+36 82 200-020

E-mail: info@elws.hu

Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége:

HÉTFŐ-PÉNTEK 09:00 - 16:00

Kapcsolat felvételre kizárólag elektronikus úton vagy telefonon van lehetőség, személyes ügyfélszolgálatot NEM üzemeltetünk!


GARANCIA a DigitOnline.hu használt PC webáruházban:


Használt számítógépeinkre, alkatrészeinkre minden esetben 6-12 hónap garanciát vállalunk, melyet a termékeink mellett feltüntetünk. Ennek során a meghibásodott alkatrészt kicseréljük, vagy  hasonló funkcionalitású, azonos paraméterű alkatrészt építünk be. Új  eszközeinkre a gyártó által ajánlott feltételeket biztosítjuk Önnek.


Olvassa el a részletes Garanciális feltételeinket!


A DigitOnline.hu használt PC webáruház használatának feltételei:


Termék kiválasztása DigitOnline.hu használt PC webáruházban:


A termékek adatlapján található tájékoztató alapján Ön eldöntheti,  hogy az adott használt számítógép, használt monitor, használt nyomtató  vagy egy új értékesítésű egyéb alkatrész pl. memória érdekli-e Önt. Amennyiben további segítségre szorul a helyes döntés meghozatalához, vegye igénybe szakemberünk segítségét!


A rendelés elküldése a DigitOnline.hu használt PC webáruházban:


A megrendelő űrlap kitöltése után a kiválasztott termék adatok e-mailben érkeznek be ügyfélszolgálatunkra, melyet ezt követően feldolgozunk, és értesítjük Önt a további ügymenetről. A megrendelésének a DigitOnline részéről történő visszaigazolása az elküldött díjbekérő. Amíg ezt nem kapja meg, megrendelése nem került feldolgozásra és visszaigazolásra.


Szállítási információk a DigitOnline.hu használt PC webáruházban:


A DigitOnline.hu használt PC webáruház kizárólag házhoz szállítással biztosítja a termékek átvételét. A szállítási költség 50.000,-Ft alatt 1.000,-Ft, 50.000,-Ft felett díjmentes. Jelenleg a megfelelő időben és formában leadott rendelések esetén  lehetőség van a következő munkanapra történő átvételre is. Ennek feltétele, hogy a megrendelés a kiszállítás  időpontját megelőző munkanap 12:00 óráig megtörténjen, és a kért  termékek külső raktáron legyenek. Legkésőbb a megrendelést követő 2. munkanapon  történik a termékek leszállítása irodánkba és kiszállítása a megrendelőnek. Az átadás napközben, munkaidőben (9 - 18óra) között lehetséges, előre egyeztetett időpontban.


Fizetési feltételek, lehetőségek:


A megrendelni kívánt áru(k)ról díjbekérőt állítunk ki, melyet elektronikus úton kap meg megrendelőnk. A díjbekérőnket banki átutalással tudja rendezni. A díj beérkezését ráutaló magatartásként a weboldalunkon feltüntetett árajánlat elfogadásaként értelmezzük. A megrendelés teljesítése kizárólag a díjbekérő pénzügyi teljesítését követően indul el.
A díjbekérő kiegyenlítését követően az eredeti számlát elektronikus úton küldjük el vásárlóinknak. A fizetendő összeg mindig az esetleges szállítási költséggel  együtt értendő.  További kérdését, észrevételét szívesen vesszük, az elérhetőség menü pontban.


Várjuk megrendelését, és köszönjük, hogy a DigitOnline Webáruházat választotta!